Hai Haiti Café

Welkom in het Hai Haïti Café!

Lieve familie, vrienden, vage kennissen en veelbelovende nieuwe contacten (kies zelf een titel), graag nodigen wij JOU uit in het nieuwste café van Leiden, het Hai Haïti Café!

Wat? Heeft Leiden een nieuw café?

Jazeker! Het Hai Haïti café is op 28, 29 én 30 oktober geopend op ons huidige adres: Rijnoever 63, Leiden. Onderstaand rooster bevat het programma, wat zoals je ziet hoofdzakelijk bestaat uit eten en gezelligheid. Je bent bij deze uitgenodigd voor een onderdeel (of een onbeperkt aantal onderdelen) naar keuze. Laat via Facebook weten of je komt! Mocht je al weten op welke dag / welk tijdstip je langs wilt komen, mail naar haihaiti2017@gmail.com en we verzekeren je van een plek.

Waarom deze gekkigheid?

Wij, Rik en Charlotte, gaan per 1 november ons huis uit, om rond half november voor een jaar te vertrekken naar Haïti. Wij gaan aan de slag op kinderdorp Bon Repos voor stichting Hart voor Haïti, onder de noemer Hai Haïti. Volg ons via www.haihaiti.com, Facebook en Instagram.

Waarom zou ik komen?

Dit is dé kans om elkaar in een ontspannen setting te ontmoeten. Tevens lichten wij onze plannen graag aan jou toe onder het genot van een koud biertje, goed glas wijn, gin & tonic of whisky (onze drankvoorraad moet op).

Oké, ik ben overtuigd. Wanneer is dat feestje?

Vrijdag 28-10

16.00 | Openings borrel

19.00 | Patat/snacks/salade, doe maar open want het weekend staat voor de deur

Zaterdag 29-10    

10.00 | Tosti’s en gebakken eieren, lekker uitbrakken.

13.00 | Lunch met soep en Riks sexy sweedse broodjes

18.00 | Pannenkoeken en karaoke, niks aan toe te voegen.

20.00 | Borrel & dansjes (nu we de Sonos nog hebben)

Zondag 30-10   

15.00 | Bye Tea met Charlotte’s eigen bake off: de amazing appel pie vs. precious pumpkin

16.00 | Bij genoeg aanmeldingen: gratis ice-man training in de Rijn. (Neem je zwembroek mee, je wordt niet thuisgebracht)

18.00 | American party, trek je koelkast open, mik het in het een tas en schuif aan!

20.00 | Sing out (neem je eigen opwekkingsbundel en panfluit mee)

Kan ik jullie nog ergens sponsoren?

Leuk dat je het vraagt. Voor ons werk in Haïti krijgen we niet betaald, maar we maken wel een hoop kosten. Voor onderdak, eten en verzekeringen, enzovoort. Vind je het leuk om onderdeel te worden van ons verhaal en kun je (eenmalig of maandelijks voor 1 jaar) iets missen? Wij zijn blij met iedere euro! In het café liggen sponsorbriefjes die je in kunt vullen. Je kunt je bijdrage ook leveren via haihaiti.com/doneren. Kun je geen cent missen? Bid dan voor ons. Dat is namelijk goud waard.

Advertentie

3 gedachtes over “Hai Haiti Café

 1. Hi charlotte en rik,
  Super tof!! Mooi dat jullie je talenten in gaan zetten. Jullie hebben veel te brengen, en waarschijnlijk komen jullie nog rijker terug! Heb het goed!

  Like

 2. Wat dapper dat jullie deze stap gaan zetten.
  Wij volgen al langer het werk van Johan in het kinderdorp. Ik ben erg blij dat jullie een nieuwe inbreng gaan geven zodat het werk ondersteunt wordt .
  Heel veel succes en God zegen voor jullie.

  Like

 3. ✨Rik jonge fantastisch. jij met je vrouwtje en alles achter laten. om in zoon arm land te gaan werken en helpen om een verschil te maken. En dat kinderen een betere toekomst tegemoet gaan
  Petje af voor jullie beide 😊👍✨

  Groetjes mr Berlin 😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s