Omdat onze eigen Haïti Held Johan in het ziekenhuis ligt, keken wij mee bij een andere Haïti Held: Marijke Zaalberg. Het geweldige werk van haar stichting Naar school in Haïti betekent soms letterlijk het verschil tussen leven en dood.

Lees hier de laatste update over o.a. de situatie van Johan. 

Rik en Charlotte zeggen ‘Hai’ tegen Haiti! Ze wonen 1 jaar lang op het armste land van het westelijk halfrond en werken in het kinderdorp van Hart voor Haïti. Abonneer op ons YouTube-kanaal en mis geen video! Check ook Facebook voor coole updates en Instagram voor kekke plaatjes!

Advertentie

[Vlog 15] Hai Haïti goes HIGH!

23 gedachtes over “[Vlog 15] Hai Haïti goes HIGH!

 1. Pingback: [UPDATE] Iets nieuws onder de zon – Zeg maar 'hai' tegen Haiti!

 2. Wauw, wat mooi om te zien! Mijn man en oudste dochter zijn zaterdag aangekomen in Haiti en opgehaald door Marijke. Ze gaan de komende 2 weken ook meehelpen met huisjes bouwen. Onze jongste dochter komt uit Haiti. We wensen jullie nog een hele goede en mooie tijd toe in Haiti. Geweldig wat jullie doen!

  Like

 3. Weer een indrukwekkende blog Rick en Charlotte! Zet weer aan tot nadenken wat uiteindelijk het belangrijkste is in het leven! Dank jullie wel voor het verbreden van onze blik! Veel liefs!

  Like

 4. Hallo Rik en Charlotte,

  Heel mooi om te zien in jullie filmpjes hoe het tot nu toe gaat in het kinderdorp Haïti en jullie bijdrage hieraan. Charlotte, we wensen je beterschap en een heel voorspoedig herstel toe.
  Hartelijke groet Piet en Carla, vanuit Berwang.

  Like

 5. Ik vind het echt zo leuk om jullie filmpjes te zien. Ik kom zelf uit Ethiopië en wat Rik deze keer filmde lijkt er echt heel veel op. Super tof dat er mensen zoals jullie en vele anderen afreizen naar dit soort gebieden om een handje te helpen. Een hele andere wereld dan die wij in Nederland kennen…..

  Like

 6. Ben best wel jaloers!
  Wat fijn om dit te mogen doen!
  Heb zelf in 1990 bijna 4 jaar in Haiti mogen werken en mijn hart zit nog altijd vol van!
  In 2013 na meer dan 20 jaar met onze 2 dochters terug geweest.
  Een reís om nooit te vergeten.
  Heel veel succes met jullie werk daar en ja idd het zal soms best wel moeilijk Zijn.
  Ik wil jullie graag volgen om zo toch een beetje weer terug te zijn in dat prachtig land met geweldig lieve mensen.

  Charlotte beterschap,
  Ik hoop dat je gauw weer op de been bent.

  Gr. Jeanet Teuben

  Like

  • Hallo Jeanet, ik kan mij goed inbeelden wat je voelt. Dit land gaat toch een beetje onder je huid zitten.. ten goede en ten kwade 🙂 we zijn blij dat we je een beeld kunnen geven van dit land!

   Like

 7. wat een ongelooflijk blije en positief verhaal. Echt heel leuk om te zien (grappit dat het vriendje van mijn dochter er even in voorkomt) Mag ik vragen wat jullie doen in Haiti? Ben heel benieuwd. Heel veel succes en ook met de hernia! Groetjes Birgit

  Like

  • Hallo Birgit, Charlotte en ik werken en wonen 1 jaar voor stichting Hart voor Haiti in Bon Repos, vlakbij Port au Prince. We willen al dit werk in beeld brengen voor Nederland. Op de site staat veel informatie verder, verder kan je altijd mailen, appen of een postduif sturen 🙂

   Like

 8. Wat een mooi filmpje en wat een schitterende natuur en geweldig dat jullie dit mee mogen maken. Ik vind jullie ook echte filmsterren! Ik wacht alweer vol spanning op de volgende vlog! Charlotte: houd moed! We denken aan jullie; ook in ons gebed!
  Warme knuffel uit Voorhout!

  Like

 9. Hi Rik en Charlotte, wat supertof om dit te zien. Ik ben inmiddels 3 x in Haiti geweest waarvan 2 x bij Marijke. Onze zoon komt uit Haiti. Mogelijk ben je met zijn Haiti vader op pad geweest. Hubert, hij is chauffeur. Veel succes daar! En vooral ook heel veel plezier in dit mooie land.

  Like

  • Hallo Aranea, dat klopt. Hubert is met ons mee geweest, we hebben heel erg veel aan hem gehad! Een hele leuke man 🙂 Dank voor je reactie, het is zeker een mooi land maar niet altijd makkelijk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s