[PODCAST] Over ruzie maken en ‘Ik hou van jou’ zeggen

Het is een beetje stilletjes op het gebied van vlogs, maar hoera: eindelijk hebben Rik & Charlie weer een nieuwe podcast opgenomen! Waar maken wij eigenlijk ruzie over? En hoe groot is de rol van Ben & Jerry’s in onze relatie? Je hoort het in deze nieuwe podcast! (LET OP: met aan het eind een hele grote verrassing…)

Podcasts zijn hot. Dus kunnen Rik & Charlie natuurlijk niet achterblijven.  In ‘On the record’ geen flitsende montages, maar eerlijke gesprekken over het echte leven. Eerdere podcasts gemist? Luister ze hier terug! Vragen? Stel ze hieronder of mail naar rikandcharlie@gmail.com. 

beeld Miss Jack

 

Advertentie

6 gedachtes over “[PODCAST] Over ruzie maken en ‘Ik hou van jou’ zeggen

 1. Haha lav it. Jullie smak geluiden. Heel fijn om, in de richting van onze trouwdag, even hier naar te luisteren. Veel herkenning, dank voor jullie openheid. Enne ohja, Madrid.

  Like

 2. Hele interessante podcast. Vooral over ”ik hou van jou zeggen’ en knuffelen enzo. Enne, ik vind het juist wel prettig dat jullie gewoon praten zonder lijn. Anders gaat het zo ingestudeerd lijken. Juist omdat er geen lijn in zit is het heel echt en puur.
  Allemaal tot het einde geluisterd, dus: Madrid!

  Like

 3. Leuk om ook Charlie wat meer aan het woord te horen, ik herken wel dat het stellen van interview-vragen makkelijker is dan het beantwoorden ervan 🙂
  Ohja, Madrid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s